inspiration

VINRÖTT

20130917-165718.jpg20130917-170010.jpg

Höstens absolut finaste byxa ifrån Hunky Dory. I höstens finaste färg. Synd att de kostar lite mer än vad jag gärna lägger på ett par byxor.

 

4 Comments

  • julia

    Hej hå!
    Har en vana för mig att titta in här och på några andra modebloggar lite för ofta som sedan leder till att jag trånar efter plagg och skor lite för mycket än vad jag borde. Nu hade jag behövt investera i ett par snygga och sköna skor, närmare bestämt ett par nike air max. De du köpte i vintras är super snygga, men de verkar inte vara så lätta att få tag på längre. Jag letar efter ett par i modellen air max 1 eller air max 90 som jag kan ha till en vanligt outfit på jobbet. Vill typ kunna bära de till ett par svarta jeans och en svart trenchcoat för att dressa ner outfiten lite och få in en sportig detalj. Om du sett några snygga i en färg som passar denna höstan kan du inte göra ett ltet mini-inlägg om detta. hade blivit super glad!
    puss&kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *