Uncategorized

FEEDBACK PLEASE

feedback

Hej alla som hittat hit! Välkomna! Igår flyttade jag hit och det känns så satans bra. Känns så kul att vara en del utav alla de duktiga människorna som jobbar ihop med Cube Media Group. Tänkte ta tillfälle i akt att kolla med er, nya som gamla läsare. Vad är det ni vill se här i bloggen? Ni får jättegärna komma med lite feedback! Ställ vilka frågor ni vill och ge gärna tips på vad ni vill se mer av. Hjälp mig bli bättre. Tack!

Heey! welcome to my new blog! Feels amazing to be a part of all the great people working with Cube Media group. I wanted to ask you readers for some feedback. What is it that you wanna read about and see here on my blog? Also, feel free to ask any questions. Help me get even better! Thank you.

3 Comments

 • LE HANZY

  Åh så kul för dig! jag har hängt med ett tag 🙂
  Jag tycker du har en sjukt bra och inspirerande blogg och schysst stil liksom!
  Jag skulle ville ha (många) tips om hur man kan klä sig nu till hösten/vintern, speciellt när det blir kallare.
  Den eviga frågan haha. För har noll koll på vad man borde satsa på eller hur man ska bygga upp sin garderob
  utan att bli tråkig. OCH vad är snyggast att ha för skor till en jumpsuit under vintern?? 😉
  Keep up the good work girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *