on my mind

ON MY MIND

on my mind

 

 

Några saker jag finns i tankarna. Ikväll ska jag bjuda familjen på middag, kanske blir det min absoluta favorit – ost och charkisar. Semestern närmar sig. En veckas storstadssemester och två veckor solsemester, det bästa av två världar. Kan inte sluta tänka på Majas snygga vida byxor med slits nertill, och kan absolut inte sluta tänka på Antohny Vaccarellos fantastiska SS15 visning. Jag vill ha precis allt!

a few things thats on my mind. Cheeseplates, maybe for tonights dinner with the family? Vacation is coming up, one week in the bid city and two weeks on a beach, best of both worlds! Can’t stop thinking about Majas Pants and I definitely can’t stop thinking about Anthony Vaccarellos SS15 show, I want every piece! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *