Outfits,  resor,  Travel

THE OTHER DAY

IMG_3065 IMG_3072e

 En outfit från för några dagar sedan. Jag har nästan bara använt kjolar hela resan. Haft shorts på mig en dag. Gillar det mer och mer. Den här vackra skapelsen kommer ifrån Notion 1.3 (Duktiga Madde!!) och finns att köpa på nelly.com. Det blir lite tufft att leva i en resväska efter ett tag, blir liksom samma väska och skor en hel del.. Det enda positiva med att snart komma hem till kalla Sverige kan ju vara den anledningen då. Jag är iförsig ganska hemkär, och kan knappt vänta tills jag får hänga med bästis och grabbarna där hemma igen.

An outfit from a couple of days ago, one of the few good things about soon being back in cold Sweden, a bigger closet in the mornings. AND to see my dear ones of course. Skirt from Notion 1.3 at nelly.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *