Uncategorized

TODAYS BIKINI

leo1 leo2

Dagens bikini kommer inte helt oväntat ifrån Wonderland. Även den ifrån vårens kollektion. I en ljus leoprint och med ganska tunga beads på snörena. Tycker det tillför en lyxig känsla. Beställde häromdagen hem fem bikinis. Vet att efter den här semestern är det ett tag kvar innan dem kommer att komma till användning, men det kommer verkligen så mycket fint till våren och jag ska börja shoppa i tid.

 __________________________

Today’s bikini, from Wonderland of course. Also from the SS15 kollektion. In a light leopard print and pretty heavy beads which makes it feel a bit more expensive. Just ordern 5 new bikinis. Starting on a new bikini-wardrobe for summer. I promise you so much nice things to come at wonderland this season.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *