on my mind

ON MY MIND

loweo_onmymind

I mina tankar cirkulerar just nu: The Coveteur x Justin O’Shea och Veronika Heilbrunner. Längst till höger: Lanvins sista look ur sin pre-fall 2015. Kavajklänningen är ju bara helt magisk. Förövrigt, jag ÄLSKAR 70’s trenden som råder och tycker att man kirrar den fint i jordnära toner. Sandaler ifrån Acne Studios, solglasögon ifrån Gucci och jazzbyxa ifrån Notion 1.3.

_______________________

On my mind: The Coveteur x Justin O’Shea och Veronika Heilbrunner. To the right: Lanvin pre-fall 2015, that suitors is just amazing. Also, really love the 70s trend thats still going strong and i think it suits great in earthy tones. Sandals form Acne Studios, shades from Gucci och jazz pants from Notion 1.3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *