film

GO JUSTIN

Den här videon kom ut för två veckor sedan, och många utav er har säkert redan sett den. Men jag ville ändå lägga upp den. Jag älskar människor med självdistans, och tycker att videon är grym över lag. Och då ska vi inte ens börja snacka om Justin O’She och Veronika Heilbrunner som är mitt favoritpar tillsammas med Giotto Calendoli och Patricia Manfield. Bra film helt enkelt! GO Justin!

______________

This video was released two weeks ago, so I’m sure lots of you have already seen it, but i wanted to post it anyway. I love people with some sels-distance and I think Justin O’Shea and Veronica Heilbrunner is the coolest couple at the moment, together with Giotto Calendoli and Patricia Manfield. Anyway, great film! Go Justin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *