inspiration,  Uncategorized

NYFW FAVS

TIBI

Tibi. Gillar verkligen de mjuka materialvalen, culotter i kostymstyling, stora ringar med snör-bälte, offshoulder men i en mer klädd styling och klänningen i burgundy. mhm. Den blå mockafärgen är ju en dröm och de fluffiga skorna behöver vi ju inte ens prata on. Kanske inte någonting att ha på sig varje dag, men åh vad fina.

The Row

The Row. Jag tokälskar den lyxiga känslan som materialen och siluetterna ger. Wrappade och markerade midjor, jordnära färger och blanka ytor. Det här var verkligen en fin uppdatering ifrån Systrarna Olsens SS15 visning.

Dion Lee

Dion Lee. Fina mörka färger med en accent i vitt. Även här, blanka ytor. Offshoudler klänningen är ju sååå fin, även kimonoklänningen jämte. Kavajklänningen och den helvita outfiten är något jag verkligen hade velat ha på mig redan imorgon!

3.1 Philip Lim

3.1 Phillip Lim.  Gillar de överdimensionella detaljerna, zipparna, slagen och muddarna. Denimjackan är ju bara hur fin som helst, och båda bomberjackorna är ju drömmen. Älskar den gröna färgen och faktumet att den här delen utav kollektionen känns väldigt lättburen.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *