Outfits

THE OTHER DAY

IMG_8680

IMG_8673

Tjena! Jag levde livet i en vecka, utan bloggen. Nu är jag tillbaka, det är väldigt mycket mer motiverande att fota och blogga nu när våren är nära. Ljuset gör mycket för själen och skallen. Idag är det fredag och jag har en mysig familjemiddag inplanerad. Min far som vart i Thailand sedan November kommer äntligen hem, så jag ser fram emot en lugn kväll ihop med mina bästa.

Såhär såg jag ut igår. Fuskpäls ifrån NLY Trend, byxor ifrån H&M, Väska LV och sneakers ifrån Vans.

/ Hey! I’m back after a little brake. Tonight, my dear dad is coming home after a few months in Thailand. Can’t wait for this evening that I’m spending with the very best. Anyway, this is what I wore yesturday.  Fake fur from NLY Trend, pants from H&M, bag from LV and sneakers from Vans.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *