Outfits

HEY!

IMG_8812

Men shit, vilken tid det har gått sedan jag har haft tid att blogga. Jag har jobbat dygnet runt. Idag hölls det stora presentationer på jobbet och det känns verkligen som en lättnad att ha det gjort efter all tid och energi som ligger bakom. Nu när tiden finns till är jag tillbaka här, och jag älskar det. Något annat jag älskar är den här röda bucket bagen jag helt glömt av att jag har. Köpte den för länge sedan i en Second Hand butik har ingen aning om vart den kommer ifrån. Jag älskar min Bucket Bag ifrån LV, så den här känns som en rolig variant att varva den med.

/ Holy shit, sorry for the terrible (and none existing) update. I’ve been working a LOT, but now there’s finally time over for my blog. Wich I by the eay love! Another thing i love, this red buckle bag I bought ages ago at second hand. New found love!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *