Outfits,  Uncategorized

TODAYS

Dagens i detalj ifrån igår. Blusen är ett sample ifrån jobbet. Jackan är ifrån NLY Trend. Höga blåjeans (Nya favoriter) Ifrån H&M. Har verkligen fastnat för den här rådeninm färgen. Behöver några par till.  Är även på jakt efter höga svarta brallor samt jeansshorts. Vart köper man dem bästa shortsen? Det enda jag har i huvudet är Levis 105or, så det får nog bli en shoppingrunda snart. Sommarn är ju faktiskt alldeles snart här! Vet inte hur jag har klarat mig så här länge utan perfekta shorts. Det får bli månadens mission. Juni is coming up!

/ Yesterdays details. The blouse is a sample from work, the jacket is NLY Trend and the denim is from H&M. Love this raw denim look. I’m also looking for high waisted ones in black and as always, the perfect denim shorts. Juni is coming up! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *