resor,  Travel

A DAY AT FORMENTERA ISLAND

            

Vi har tagit ut några dagar semester under denna resa. Fick ett tips om att vi skulle ta oss ut till Formentera island, en liten ö utanför Ibiza. Hade hört att det skulle vara vackert men blev trots det posititivt överraskad. Vilka stränder!! Kristallklart vatten, strålande sol och vita stränder. Vad mer kan man begära en ledig dag? Käkade musslor, drack rosé och bara njöt. Badade till och med, trots kallt hav. Fin dag helt enkelt. Tips om ni är här! Min orangea bikini är förresten ifrån Victoria’s secret.

/ had the best day at Formentera island the other day. Sunshine, clear blue water and long white beaches. What more can you ask for? Bikini from Victoria’s Secret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *