Outfits,  resor,  Travel

THEM PANTIES

   
Glad att jag haft med mig flera kaftaner på den här resan, för det är verkligen något jag har använt mycket. Den här blåa kommer också ifrån NLY Beach, men kommer ut till försäljning först senare i sommar. Trosan är ifrån Hot Anatomy på nelly.com. Älskar den lilla rosetten bak. Hatten är ett semesterfynd ifrån Thailand. Och på tala om Thailand: mycket vill ha mer. Kände mig alldeles för lycklig här i solen, så jag köpte en flygbiljett. Det blir tre veckor till paradiset i vinter också! Yey!!!

/ beach kaftan from NLY Beach, bikini panty from Hot Anatomy on nelly.com, hat from Thailand. And speaking of: just bought a plane ticket for this winter. Can’t resist being in the sun. Three weeks in paradise in December. YEY!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *