Outfits

TODAYS

2 loweo_2  loweo_4loweo_3

Jag är tillbaka på både jobb och här på bloggen och är mer redo än någonsin. Tråkigt att bloggen hamnat så långt ner på min prioriteringslista den här sommarn. Haft alldeles för roligt för att ens tänka på någon annat än nuet. Hur som helst, I’m back. Idag har jag på mig min nya favorittröja ifrån Lindex,   Jeansshorts ifrån Levis och sandaler ifrån Isabel Marant. Dessa skor alltså. Dem är verkligen mitt bästa köp på väldigt länge. Har använt dem enormt mycket under semestern. Ringen på långfingret är även den en ny favorit. Ifrån Sophie by Sophie.

/ I’m back, both at the office and here on the blog. Feeling bad about this poor blog which ended up far down on my priority list this vacation. I’ve ben living in the now way to much. Anyway, wearing fringe sweater from Lindex, denim shorts from Levis, sandals from Isabel Marant (best buy ever.) Also, new favorite ring from Sohpie by Sophie.  

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *