Outfits

TODAYS

loweo_1fe

Semestern må vara över, men semesterstilen hänger kvar medan värmen är kvar. Idag har jag på mig en lång vit krispik skjorta ifrån H&M, favoritklackarna ifrån Chloé och den perfekta sommarväskan som är köpt på en marknad. Försöker att köra tidiga mornar på kontoret så att jag kan njuta utav eftermiddagarna och kvällarna i solen. Det går sådär med tanke på att jag gärna är vaken på natten också. Men de dagar som jag faktiskt kommer upp är ju eftermiddagarna fantastiska. Ikväll blir det en till exempel en torsdagsöl på stan! Sweeeet.

/ Shirt from H&M, heels from Chloé and bag from a street market. Trying to do the early morning at the office-thing so that I can spend the afternoons and evenings in the sun. Can’t say its really working out for me since I very much enjoy being awake at nights. Although, when I do get up early the afternoons in this heat are awesome. Tonight for example: AW with beer and my fantastic colleague. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *