Outfits

TODAYS

loweo3 loweo2 loweo1

 

Dagens look i regnet. Jag vägrar ta på mig långa byxor förrän jag verkligen måste. Jag kommer gå i det så länge sedan ändå tänker jag. Idag, vita Levis shorts, Trench ifrån Lager 157 och dem uuultimata höst regn-skorna ifrån Nelly.com. Idag får jag hem lite möbler (äntligen) så att det blir ordning där hemma. Längtat efter ordning och reda, så kvällen spenderas hemma med att fixa och laga mat och bara trivas. Annat går inte att sysselsätta sig med i detta gråa höstväder.

/ Todays look out in the rain. I refuse to wear full length pants until I really have to. Like the true summer kid I am. White Levis shorts, Heels by Nelly.com and trench from Lager 157. Today I’ll finally get my furnitures to my apartment so I’m spending this evening at home getting my stuff all sorted out and cooking a real dinner for myself. What else to do in this grey autumn weather?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *