on my mind

ON MY MIND – EYEWEAR AND PLATES

onmymind

 

Lite som snurrar i tankarna just nu. Dior brillorna som jag sett lite här och var skulle sitta såå fint. Ska försöka hinna klämma på dem när jag åker till Paris om några veckor. Denna assiett ifrån INDISKA med namnet Dark Jungle tycker jag är helt fantastisk. Fanns flera kompisar ur samma kollektion och jag tror faktiskt att jag ska slå till, i alla fall på assietterna. Jag har funderat på att köpa mig glasögon eftersom jag sitter så många timmar framför datorskärmen hela dagarna. Svårt det där, när man aldrig har haft det innan..

/ Shades from Dior, THE Dream! I might wanna take a closer look when I’ll be in Paris in a few weeks. The plate is from INDISKA and I just love the Dark Jungle theme. Might get me some of those.. Also, need to get my first pair of glasses since I spend a LOT of time in front of a computer screen. Hard to pick a model… 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *