resor,  Travel

GOOD MORNING

   Godmorgon på er! Hela förra veckan och denna har varit mer än hektiska alltså. Har som ni märkt inte ens hunnit logga in här på bloggen förrän nu. Jag har ätit snabba frukostar i förbifarten (något jag absolut inte föredrar) och hade gett väldigt mycket för att få käka frulle här idag istället. The Attendant i London. Åt där varje morgon när vi var i London nu förra veckan. Mmhm. Hur som helst, både London och Paris var grymt, som vanligt. Har uppdaterat instagram mer än bloggen – in o kika där om ni vill se lite bilder ifrån resan. @loweo. 

/ Good morning to you all. This past week has been more than hectic! Havent got a chance to even login here on my blog. Havent even had time for a steady breakfast (something that is really important to me.) Wish I could have this breakfast this morning. An avocado sandwich from my favourite breakfast place, The Attendant in London. Anyway, visit my instagram for more photos from Paris and London last week. @loweo. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *