inspiration

SOME FASHIONWEEK FAVOURITES

wang

Alexander Wang

anthony-vaccarello-17 anthony-vaccarello-05

Anthony Vacarello

altuzarra

Altuzarra

 

Jag följer Fashionweek precis som alla andra i branschen och det känns nästan nördigt att försöka förklara hur spännande det känns när alla favoritvisningar släpps. Jag har såå många favoriter och guldkorn, men håller mig till att dela med mig utav några få speciella items som får mitt hjärta att slå några extra slag. Väskan och sandalerna ifrån Alexander Wang. DRÖM. Anthony Vacarellos klackar är ju så grymma att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Undra om de över huvud taget går att gå i? Altuzarras snörade espadrille-klackar är för mig perfekta till semestergarderoben.

/ Some favorites from Fashionweek. The Alexander Wang bag and sandals are just the dream. Anthony Vacarello’s heels are so awesome I don’t even know what to say. I wonder if they are comfortable to walk in? Altuzarra made the (from my point of view) perfect espadrille-heels for the vacation-wardrobe! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *