Outfits

THE OTHER DAY

IMG_9543

IMG_9546

 

Gårdagens look. Lite jobbigt av och på väder när det är iskallt på morgonen men ganska skönt i solen på dagen. Men den är ganska fin nu, hösten. Har på mig en kappa ifrån H&M (förra höstens) Ny tröja, Dagmar ifrån Me and the Met. Så skön med lite högre halsskärning. Me and the Met ligger inne på många fina baströjor ifrån märken som Ganni, Dagmar och Filippa K. Värt att kika in!! Skorna är som jag nämnde i tidigare inlägg ifrån NLY Shoes.

/ Yesterdays look. Its not easy getting dressed in the morning when its 2 degrees outside ant the sun is really warm later during the day.Anyways, the autumn is really beautiful right now. Wearing a coat from H&M (last falls collection) New sweater from Dagmar at Me And The Met. They have a lot of great sweaters from brands like Ganni, Dagmar and Filippa K. Worth taking a look! The shoes are from NLY Shoes, as i mentioned below.

IMG_3219

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *