Uncategorized

GOOD MORNING SATURDAY

   Visdomsord ifrån The Attendant i London, och morgonens frukost i sängen här hemma. Behöver köpa en ny växt ja, kanske får bli dagens mission. Hur skönt är det att vakna en lördag utsn planer?? Älskar. Glad helg på er!

/ words of wisdom from The Attendant in London, and this mornings breakfast in bed. I really need a new plant, haha. That might be todays mission. Love waking up on a Saturday with no plans. Happy weekend! 

3 thoughts on “GOOD MORNING SATURDAY”

  1. Du är en av favoriterna som jag kikar in hos varje dag, vore kul med lite mera inlägg! 🙂 Tänkte även passa på att fråga om du har något tips på bra boenden i London, centralt och gärna bra pris? Ska antagligen ta en weekend dit i november! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *