Uncategorized

VACATION BOUND

IMG_1496-0.JPGIMG_2397.JPGIMG_2389-0.JPG

 

 

Jag älskar mitt jobb, men jag älskar även att se fram emot kommande resor. Tittade på lite bilder ifrån Ibiza som jag besökte tidigare i vår och insåg att det faktiskt inte är så långt till nästa resa. Dels åker jag till New York först men har även en solsemester inbokad över jul och nyår med min bästa vän. Ska bli så fantastiskt skönt!! Det blir Thailand i tre veckor och i år ska vi även bo på en ö och inte bara bo i huset som jag gjort tidigare år. Längtar ihjäl.

/ I really love my job but I also really love to look forward to an upcoming trip and a vacation. Going to Thailand with my best friend for three weeks this winter. Can’t Wait!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *