Outfits

TODAYS

  

Värmer mig för tillfället i fuskpäls ifrån Nelly.com med väst över ifrån ifrån Lindex. Ny styling så har jag en ny vinterjacka, perfekt. Och självklart, nya favoritskor ifrån Gannimeandmet.se. Så varma och sköna! Jag har använt dem konstant sedan jag fick hem dem för ett tag sedan men har inte fastnat på bild. Här är dem iallafall, nya favvisarna. Annars då? Vilken kall men fin höst vi har!! Går promenader i solen och hänger med familjen. Helgen har bjudit på födelsedagsfest, ostmässa och glögg med pepparkakor. Perfekt om ni frågar mig. Nu väntar en ny vecka med mycket jobb och till helgen är det Halloween. Jag som älskar högtider är lycklig.

/ Keeping it warm in faux fur jacket from Nelly.com and Faux fur vest from Lindex. New favorite shoes from Ganni at meantthemet.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *