inredning,  Uncategorized

EARLY CHRISTMAS FEELING

xmas

Julen närmar sig och eftersom jag TOKälskar julen och ska vara bortrest mer eller mindre hela December så ska jag smygbörja fira lite där hemma. Jag tänker inte köra all in med tomtar och röda luvor utan går på lite mer murriga färger som blått och grönt. Gillar Ellos homes egna sängkläder i linne. Fint i beige och blått! Fönsterstjärnan i grått är ifrån Lagerhaus, som har förvånansvärt mycket fina julsaker i butik.  Blockljusen och doftljuset är också dem ifrån Lagerhaus. Xmas lysskylten är ifrån Åhlens och mattan nedan är ifrån Ellos Home. Jag tror att jag (tyvärr) hoppar att köpa en stor gran och kör istället på flera små. Tänker att jag kör en variant likt nedan i en stor glasvas.

/ Having early christmas feelings since I’m gonna be away for almost the entire December. This year I’ll go for the colors beige blue and green. Also, the usually big christmas tree will be a mini one in a glass vase like the picture below.  

xmass

 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *