Outfits

TODAYS

loweo1

1 December och strålande sol. Bättre blir det inte. Nu går vi in i årets bästa månad! Idag representerar jag Nelly.com rakt igenom. Bikern är en gammal goding ifrån NLY Trend, Manchesterbyxorna kommer snart ut och är även dem ifrån NLY Trend. Tishan som jag skrev om i tidigare inlägg är som sagt ifrån NLY Man. Nu checkar jag ut efter en lång dag på kontoret och drar mig hem mot en vän som bjuder på glöggmys såhär dagen till ära.

/ Its the 1st of December and the sun is shining. Doesn’t get much better than this! Today we are entering the best month of the year… Anyway. Today I’m representing nelly.com with my entire outfit. The biker is an old favorite from NLY Trend. The corduroy pants will be out soon, also from NLY Trend. The T-shirt that I showed a a few post down is as mentioned from NLY Man. I love it!! NOW: time to head over from the office to my friend for some 1st of December hangout with mulled wine! 

loweo3loweo2

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *