Outfits,  Uncategorized

THE CLASSY ISSUE

loweo

Jag har legat hemma i flera dagar med feber och migrän. Inte jätteroligt. Dricker mängder med te och kollar på oändligt många avsnitt av Modern family, bästa serien jag vet. Ska börja packa och tvätta och förbereda, på onsdag drar jag till New York och är bara hemma några dagar sedan innan jag flyger vidare till Thailand. Det krävs lite planering, något som inte är min starkaste sida. Tills vidare, stryker runt i tröja ifrån The Classy Shop.

/ Spent the last few days in bed, sick. Watched a thousand episodes of Modern Family while drinking liters of tea. Sick or not – Its time for me to start packing and planning. On Wednesday I’m heading to New York and then I’ll just be home for a few days before its finally vacation time in Thailand. Anyway, I’ve been wearing nothing but my this sweater for the last days. From The classy shop.

 

 

3 Comments

 • jenny

  Hej, mitt namn är Jenny Lilja och jag går sista året på gymnasiet, läser ekonomi/ekonomi på Folkuniversitetets gymnasium i Trollhättan.

  Jag håller just nu på med mitt gymnasiearbete där mitt fokus ligger på Fast Fashion och hållbarhet. I mitt material till arbetet så skulle jag behöva att ett visst antal personer svara på några frågor, några som jobbar inom modebranschen och sedan ”vanliga” konsumenter.
  Jag undrar därför fall du hade varit intresserad och har tid att besvara några frågor som jag har, det är mellan 5 till 6 frågor? Och som berör just Fast Fashion. Fall du har det, finns det en mail till dig då jag skulle kunna skicka frågorna till?

  Mvh,
  Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *