resor,  Travel

TACOMBI NYC

IMG_4812 IMG_4808

En av kvällarna förra veckan i New York gick vi till restaurangen Tacombi i Soho. Blev en en del mexikanskt men här var det klart bäst. Goda drinks och juices här efter en lång dag smakade gudomligt. Så mysig inredning med em gammal VW mitt i lokalen. Blir definitivt ett återbesök nästa gång jag är i stan. Nu blir det en mindre fancy middag hemma innan jag kör igång ett packrace här.

/ One of the nights last week in New york we went out for dinner at Tacoma in Soho. Fell in love with the entire place. The food was amazing, and the restaurant was so cozy with an old VW in the middle of the room. I’ll definitely be back next time I’m in the city. NOW: a not so fancy dinner and a packing race.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *