Uncategorized

GOOD MORNING FROM THAILAND

IMG_4987 IMG_4970 IMG_4984

Godmorgon ifrån Thailand. Snacka om att flytta mellan länder här på bloggen, haha. Det var lite stressigt där i veckan så jag har inte bloggat någonting efter att jag kom hem ifrån New York. Nu däremot, har jag äntligen landat på min favoritställe. Vårt hus i älskade Thailand. Jag och bästis är nere i tre hela veckor och ska njuta av en välbehövlig semester. Fy satan vad det behövs efter de senaste veckorna alltså, det är en sak som är säker. Sitter här och väntar på att de andra ska vakna, inte ens solen har kommit ut än. Morgonstunden här alltså, den är så himla fin.

/ Good morning from Thailand! Talk about updates from different places here on the blog, haha. Me and my best friend just arrived and have three weeks ahead of us. Three weeks of a very well needed vacation, aaah.. Waiting for the sun and my sleeping buddies. This hour, right before the sun comes out is so beautiful. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *