resor,  Travel

PHAKWEEP BEACH

IMG_5332

IMG_5325IMG_5272

IMG_5309

Idag besökte vi Phakweep beach som ligget en bit ifrån vårt hus. Åt en fantastisk hummer dränkt i vitlök och peppar samt drack grym bananshake. Kan verkligen inte få nog av dessa bananshakes alltså. älskar att komma tillbaka till favoritstränder och favorit resturanger  år efter år. Nu känner dem igen oss och hälsar glatt. Har på mig bikini ifrån Free People som jag älskar men ännu inte hunnit använt sedan jag köpte den. Känner mig väldigt vågad som kör ljusrosa redan dag tre, haha.

/ Today, we visited Phakweep beach. 10 minutes from out house by motorcycle. Ate lobster with garlic and pepper and drank the most delicious banana shake. Love hose!! love to come back to visit our favorites beaches and restaurants. They always wave hello when we go by and are so so nice to us. Today I wore a bikini from Free People which i bought a while ago but haven’t been able to use yet. Feel very brave to wear light pink when its only day three and my tan really isn’t existing, haha.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *