Outfits,  resor,  Travel,  Uncategorized

THE OTHER DAY

loweo

loweo1

Vi har haft en grym start på den här semestern. Brännan ligger lite efter dock, haha. Igår hade jag på mig detta när vi återigen bara hade det gött hemma med hemmalagade gambas. Shorts ifrån Levis och sandaler ifrån Isabel Marant. Nya solglasögon ifrån Ray Ban. Så glad att jag fick tummen ur och beställde dessa innan jag åkte hemifrån. Dessa bilder är tagna precis utanför huvudingången till vårt hus. Kanske kan ta fler bilder och gör ett inlägg om mitt lilla paradis, det är såå fint här!

/ We really have had an awesome start to this vacation. My tan is far behind though, haha. This is what I wore last night when we had another nice evening at home with a home cocked meal. Shorts from Levis, sandals from Isabel Marant. New shades from Ray Ban, So glad I finally ordered them before I left home. These picture are taken right outside the big entrance of our house. Thought I might take some more picture and show you guys how my paradise looks. Its so beautiful here! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *