Outfits,  resor,  Travel

THE OTHER NIGHT

IMG_5760 IMG_5756IMG_5771

 

Det har kommit en ordentlig värmebölja här och de senaste dagarna har nästan vart olidligt varma. Framåt 5 på eftermiddagen är värmen som behagligast. Då sätter vi oss i solnedgången med ett glas vin med is. Semesterkänsla deluxe. Igår när vi stack iväg och käkade på en mysig resturang här i närheten såg jag ut såhär. T-shirt ifrån Gina Tricot (älskar deras bastishor), Levis shorts och sandaler ifrån NLY Shoes.

/ The heat the last couple of days have been crazy. At five, we take a glass of wine with ice in the afternoon sun. Semester feeling deluxe! Last night when we went out for dinner I wore this. T-shirt from Gina Tricot (love their basic tees), Levis shorts and sandals from NLY Shoes. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *