Uncategorized

A NEW YEARS LOOK

newyears

Om jag inte hade befunnit mig i värmen över nyår hade jag velat ha på mig något liknande ovan. Älskar udda skor och dessa i canvas ifrån Charlotte Olympia är inget undantag. Byxdräkten ifrån Stella McCartney tycker jag är helt fantastiskt. Jag gillar runda former och tycker att H&Ms armband är ett fin budget alternativ för att sätta detaljerna. Kate Moss är alltid Kate Moss, så hon fick så klart vara med. Alltid en inspirationskälla på ett eller annat sätt.

/ If I weren’t spending new years in a tropical climate, this is what I would like to wear. You might now I really love odd shoes. These from Charlotte Olympia is no exception. The Jumpsuit from Stella McCartney is just fab. I’m into round shapes so this bracelet from H&M is a great budget alternative to set the details. And you now, Kate Moss is always Kate Moss, always an inspiration in one way or another. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *