Outfits,  resor,  Travel

TARZAN

IMG_5723 IMG_5726

Hey! Känner mig som Tarzan i den här bikinin, haha. men jag älskar den! Det är den optimala solbikinin om man har svårt för vita linjer som jag har. Den är verkligen minimal. Ifrån NLY Beach, såklart..  Tänkte bara kika in här en snabbis och säga hej. hör inte mycket ifrån er alltså! Hur som helst, hoppas ni har det fint under ledigheten. Nu ska jag ut och hälla upp ett glas rosé och sätta mig i solen igen, later!

/ I must tell you, this is the ultimate tanning bikini if you want to avoid tan lines. The bikini is really minimal, its a thong and the top is really small as well. I love it. From NLY Beach of course. Just wanted to say hi, I don’t hear that much from you guys? Hope you’re having a good holiday! NOW: Rosé in the sun. Later! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *