Outfits,  resor,  Travel

POSTCARD

hey

tanning

Postcard from paradise, White Sand Beach, Thailand. 

Jag har en ny favoritbikini för säsongen. Har alltid inköpt många inför en ny resa eller en sommarsäsong, och det visar sig alltid att jag hittar en klar favorit. Den här gången är det den här trosan, som är just det, en vanlig trosa ifrån NLY Lingerie. Den funkar minst lika bra som bikini, tips! Finns att beställa här med tillhörande BH om ni är sugna. Och självklart har jag smort in mig med favoritoljan ifrån Hawaiian Tropic.

/ I always buy a lot of bikinis before a trip and before the summer season. And it always shows pretty soon which one that will be used the most. On this trip, its been these panties that are actual panties from NLY Lingerie, but they are as good as any other bikini panties. You can order them here, and they come with a matching bra aswell! And of course, I’m all oiled up in my favorite tanning oil from Hawaiian Tropic. 

 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *