on my mind

ON MY MIND

fds

HALLBORD

On my mind – a hallway table and those leather pants and leather top from Russh Magazine Dec/jan. 

Lite av vad som rör sig i mina tankar för tillfället. byxorna och toppen i skinn som syntes i senaste numret av Rush Magazine får jag verkligen inte ur tankarna. Toppen hade jag stylat över en t-shirt eller en skjorta, och ett par vida skinnbrallor känns så nice. hela plåtningen kan ni se här. Är även sugen på att införskaffa mig ett hallbord. Har inte supermycket plats men jag tror att jag kan trolla lite så att det ser snyggt ut. bilden ovan till vänster är härifrån, och den till höger är ifrån Danielles fina lägenhet i NYC.

/ A glimpse of whats on my mind at the moment. Those leather pants and the leather top from the latest issue of Russh Magazine are awesome. I would style the top over a simple shirt or a T-shirt, and the pants are just awesome as they are. Click here to see the hole editorial. Also, really into getting a hallway table. I like these to above. The left picture is from here, and the right one is from Danielles awesome apartment in NYC. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *