resor,  Travel

A NIGHT AT THE BEACH

IMG_6778IMG_6738 IMG_6817 IMG_6844

Last night – Picnic at the beach

Igår spenderade vi kvällen på stranden. Åt massa goda mackor och drack rosévin i solnedgången. Älskar att vara såhär nära havet. Hade på mig min favorit baddräkt som är flera år gammal, ifrån NLY Beach. Gillar verkligen den kantiga ringningen. Solglasögonen är ifrån Ray Ban och väskan fyndade jag här nere i Thailand.

/ Last night we had a picnic at the beach. Ate some really good sandwiches and drank rosé wine while watching the sunset. I love being this close to the ocean!! Had my favorite swimsuit on from NLY Beach. I’m really into the square neck. Shades from Ray Ban and the bag is a new one, bought it here in Thailand. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *