Outfits

TODAYS

IMG_6948IMG_6953 IMG_6951

Todays – trying to stay warm

Försöker hålla värmen här hemma i kalla Sverige. Stoppar raggsockor i skorna och dricker många koppar te. Ribbad T-shirt ifrån nelly.com, Jeans ifrån Levis, skor ifrån NLY Shoes. Jag älskar verkligen dessa jeans och jag ska försöka utöka Levis garderoben med flera par. Vill ha flera färger och modeller! Perfekt att köpa om man har vägarna förbi Paris, Vintage shoppingen där är GRYM.

/ Trying to keep warm in cold cold Sweden. Wearing woolen socks and having a lot of te. Ribbed T-shirt from nelly.com, denim from Levis and shoes from NLY Shoes. I really love these jeans and I’m gonna try to extend the range of Levis jeans in my wardrobe. I’m looking for more models and colors! Perfect if you’re going to Paris. The vintage shopping there is AWESOME.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *