Outfits

OFF SHOULDER KNIT

IMG_7224IMG_7230Right now – At home sick.

Jag tackar solbrännan för att jag inte ser ut som en fullkomlig zombie, för det är så jag känner mig efter att ha legat hemma sjuk i flera dagar. Fördriver musikdokumentärer. Just nu: When you´re strange med The doors. Ett av mina favoritband. Tips om ni gillar samma typ av musik som mig. Annars. Har på mig ne ny perfekt stickad tröja ifrån Nelly.com.

/ I have my tan to thank for not looking like a complete zombie, cause thats how I feel after being home sick for a few days. Making the time fly by looking at music documentaries. Right noW: When your strand with the doors. One of my favorite bands. Check it out If you have the same taste of music as me. Anyway, wearing new perfect knitted sweater from Nelly.com

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *