Outfits

THE OTHER DAY

loweo

 

Outfit – The other day

Byxor ifrån Lager 157, Black label. T-shirt ifrån NLY Man, hatt ifrån Forever 21. Så fort det blev några få plusgrader och snön smälte bort åkte lättare kläder på, man längtar ju ordentligt efter vår nu alltså. Både för vädret och inför allt kul som komma skall. Det blir en hel del resor, både jobb och privat. NU: sista jobbdagen innan helg.

2 Comments

  • sigg

    asså jag måste bara uttrycka mig! har följt dig i jag vet inte hur länge, och du verkar vara så himla himla fin människa, samt att din stil och smak alltid faller mig som handen i handsken. Tack för din inspiration

    • Lowe Olsen

      Men alltså så glad jag blir av att läsa sånt här. Tack till DIG som följt med länge och som fortfarande hänger här på bloggen! KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *