shopping,  Uncategorized

NEW IN: RED KNIT AND FRINGED DENIM

newin

New in: Fringed denim from Bershka and red knit from Céline. 

Hey! Jag har ju en del nytt att visa ifrån resan. Både bilder därifrån och shopping som jag fick med mig. Hittade dessa grymma jeansen ifrån Bershka och kapade perfekt stickad farfarströja ifrån Céline. Måste säga att jag är oerhört med shoppingen den här resan, bara grymma hållbara grejer. Ska visa bättre bilder senare. Sitter på kontoret och kör ett kvällsrace. Ska iväg igen bara om några dagar så jag kör sena dagar den här veckan.

/ So I bought these two awesome items in Paris and London last week. I must admit that I’m really happy with my shopping this time, durable good items. I’ll show you better pictures soon. Doing some late hours at the office, on Thursday I’m off again!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *