Thursday Track,  Uncategorized

THURSDAY TRACK

growlers

Tänker att jag ska börja dela med mig av lite bra musik till er någon dag i veckan. Hoppas att detta är något som ni tycker är lika roligt som jag tycker? Iallafall, First up – The Growlers. Har ni inte lyssnat innan så gör det, och kolla gärna inledningsvis på denna videon. Den är Grym. Mannen som sjunger, Brooks, både ser ut och låter som en gud. Nu har iallafall äntligen en av låtarna i videon (som inte funnits tidigare) släppts på Spotify. Inte en dag för tidigt. Lyssna nedan! I övrigt – Sugen på fler tatueringar. Emilie Liljas tatueringar inspirerar. Älskar de hon har på forslingarna men även alla på armarna. Farligt snyggt.

/ Thinking I’m gonna share some music with you one day a week. First up – The Growlers. Brooks, the singer both looks like and sound like a freaking god. Love this video and finally, the one song that haven’t been on Spotify recently got released. Listen to it below. Also, feeling very eager to get more tattoos. Really feeling Emilie Liljas tattoos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *