Uncategorized

THURSDAY TRACK

t track

Torsdagen började grymt bra, och fortsatte på samma spår när jag alldeles nyss märkte att The Lumineers har släppt nytt album. Jag TOK älskar Lumineers och tycker att varenda låt på deras tidigare album är så fantastiskt bra. På tiden att de släpper nytt alltså. Annars då? Sugen på medelhav och roadtrips. Käka färsk frukt dagarna i ända och sola och känna stekande sol. Finns det något bättre? Hur som helst, lyssna och njut nedan!

/ This Thursday was already starting off pretty damn good, but now its even better. Just found out that The Lumineers second album is on Spotify. Finally!! Listen below. Happy Thursday! 

                                                                                                                   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *