foto,  resor

ROADTRIP – DOLOMITI, ITALY

IMG_1086

Processed with VSCO with a1 preset

IMG_1170 IMG_1209 IMG_1216  Jag har vart på resande fot i en vecka, därav utebliven uppdatering här. Tråkigt när jag inte har tillgång till att blogga som jag vill. Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen efter en händelserik vecka som har innefattat extremt många mil och lite sömn men ack så vackert! Vi började med kosan styrd mot Österrike, men vi ändrade oss och ställde GPSen på Dolomiterna i Italien. Vi fick sol, regn, snö och näst intill minusgrader på bergstopparna. Besteg berg och åkte lift upp på höga höjder, njöt av fantastiskt vin och promenerade ner i regnet. Vädret gjorde ingenting när naturen och sällskapet var så fantastiskt. Herregud vad fint det är i Dolomiterna.

/ Iv’e been roadtripping through Dolomites, Italy this past week. What a trip! Amazing nature, great food and awesome wine. 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *