resor,  Travel,  Uncategorized

PERFECT HIDEAWAY

IMG_4323 IMG_4437IMG_2306 IMG_4513 IMG_4458 IMG_4360 IMG_4371 IMG_4489IMG_4413

Här är alltså ett av smultronställena vi hittade i Sóller på Mallorca. Boutique hotellet Ca’s Xorc. Vi åkte dit för en lunch, och vilken lunch det blev!!! Hummer paella, cava och iskaffe i världens finaste miljö. Det kändes verkligen som om man kom upp till himmelriket. SÅ lugnt och harmoniskt. Utsikten över bergen och trädgårdar med blommor och citronträd så långt ögat kunde nå. Helt fantastiskt! Jag ska definitivt komma tillbaka och bo här. Tips!

/ So this is one of the perfect hideaways we found up in Sóller at Mallorca.  The boutique hotel Ca’s Xorc. We went there for lunch and WHAt a lunch. Lobster paella,  cava and iced coffe at the most beautiful atmosphere ever.  Felt like we were in heaven. I have to go back there to stay at the hotel. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *