Outfits

HEY PARIS!

img_3754

img_3752

Touchdown Paris. Kom precis hem efter en grym middag på ett av favorithaken, Le Mary Celeste. Blandade smårätter med gott vin på trottoarkanten i storstadsvärme. jag trivs rätt bra här som ni förstår. Nu ska jag bädda ner mig och ta igen lite sömn. En späckad vecka väntar här i Paris och senare i veckan drar vi vidare mot London. Ni får självklart haka på!

Har på mig killens hoodie och nya favoritklackar ifrån NLY Shoes

/ Touchdown Paris! Went out for dinner at one of my fav restaurants Le Mary Celeste. Mixed small plates and wine on the sidewalk in the late summer heat. Perfect if you ask me. NOW: off to bed. Reload before one hectic week in Paris and then London. Wearing my bf hoodie and new heels from NLY Shoes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *