shopping

FINALLY GOT THEM!

miumiu

 

Kunde verkligen inte hålla tillbaka och log brett när jag gick ut ur butiken med en rosa påse innehållande dessa godbitar signerade Miu Miu. Kommer användas nu i höst samt hela nästa vår och sommar, därför kändes det som ett givet köp trots att det är September och inte riktigt säsong.

/ Really couldn’t hold back and really could stop smiling while walking out the Miu Miu store with these babies. Will use them not only this autumn but next spring and summer so it felt right buying them even though its not really season for them. 

2 Comments

  • Ida

    Lowe, måste bara säga att du är den största inspirationen på länge, kanske till och med DEN största sen jag började läsa bloggar. Alltid on point, tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *