Travel

DUBAI SNAPS

img_0014img_5407img_5379

HEY! Jag är precis hemkommen ifrån Dubai, som ni kanske sett på min instagram… Flög hit i Måndags efter bara en halv natts sömn hemma efter helgen i Rom. Full fart har det minst sagt vart. Vi har vart där på jobb så det har inte blivit så mycket göttigt bloggfotande. Eftersom vi spenderat natten på resande fot blir jag hemma idag. Röjer lite och jobbar lite. Dricker kaffe mot huvudvärk (genidrag va) och lyssnar på Beach boys på högsta volym. Trevligt med långhelg!

Just arrived at home after a few days in Dubai. Went there for work so I don’t a ton of photos from this trip.. Since we spent all night traveling I’m staying in today. Drinking Coffe and listening to Beach boys as loud as I can. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *