Outfits

PUFFER JACKET AND SKIPANTS

img_0139img_0257img_0221img_0210

Idag använder jag min puffer jacka jag köpte i Paris för ett tag sedan, har inte riktigt vart väder för den än men idag så. Hittade den i en vintage butik. I övrigt – skipants ifrån H&M, skor ifrån Topshop och väska ifrån Zara.

Lördag och SOL! Började dagen med en helskotta gofrulle hemma med min kärlek, äntligen. Sedan har det fixats i familjens trädgård och ikväll ska det firas jul!! Pappa bor i Thailand på vinterhalvåret så i vår familj firas det jul tidigt. Inte mig emot, jag hade kunnat fira jul varje dag året runt. NU – åter till julmusik och pepparkaksätande. Trevlig Lördag!

 Wearing a vintage puffer jacket from Paris, skipants from H&M, shoes from Topshop and bag from Zara. Today – since my dad lives in Thailand during winter, were celebrating Christmas!!! I really don’t mind celebrating this early, I could do it every day all year around. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *