Outfits

THE OTHER DAY

IMG_6135

Jag har demonstrerat mot mörkret i färgglada outfits sedan jag kom hem ifrån Thailand. Tänk vad lite sol och värme kan ge inspiration och motivation va. Jag har på mig en topp ifrån Ivyrevel (hej nytt jobb förresten! Det har jag nog inte nämnt här?!) Jeans ifrån Levis och gamla zebraklackar ifrån NLY Shoes.

… Det här med att jag inte har nämnt att jag numera jobbar på Ivyrevel kändes ju helt plötsligt konstigt, haha. Det är ju trots allt därför vi flyttade upp till Stockholm. Hur som helst, jag jobbar fortfarande som designer men har bytt företag. Och till världens skönaste företag dessutom. Så taggad på det kommande året! Inte minst jobbmässigt (!!!) men att jag äntligen flyttat och kan njuta av vår och sommar i en ny stad med min allra bästa favoritperson som inte var sen med att säga upp sig och haka på! ♥

2 thoughts on “THE OTHER DAY”

  1. Hej!! Så himla fin tröja! Jag va inne o kolla på ivyrevel- hemsidan efter den men hitta den inte, är det en tröja ni kommer få in tro eller har ni den inte längre?
    Underbar blogg förresten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *